Huisartsenpraktijk Regio Gent Zuid - Huisartsen

Alle artsen spreken Nederlands , Frans en Engels


Dr Sabine Gilleman (afgestudeerd aan UGent 1979) is reeds 30 jaar werkzaam in deze wijk. Zij werkte ook als Kind en Gezin-arts gedurende 20 jaar. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans.

Dr Eline De Backer (afgestudeerd aan UGent 2014) werkte al een half jaar in een huisartsenpraktijk en heeft zich verder bekwaamd in het plaatsen van spiraaltjes en in longfunctieonderzoek. Ze werkte ook een half jaar in het ziekenhuis op de spoedafdeling. Ze werkt ook deeltijds bij de studentenartsen van Gent.

Dr Machtelt D'Halleweyn (afgestudeerd aan UGent 2013) is ook militaire arts, ook bio-ingenieur en heeft anderhalf jaar ervaring in het ziekenhuis op de interne afdeling, de orthopedie en de spoedafdeling. Ze heeft zich ook bekwaamd in longfunctieonderzoek en duikerskeuring. Ze werkt vast in onze praktijk op dinsdag en donderdag.

Dr Julie Bossu (afgestudeerd aan UGent 2013) werkt sinds 1 oktober 2019 2 halve dagen (maandag- en vrijdagvoormiddag)  in de week in onze praktijk. Ze werkt eveneens bij de studentenartsen. Ze heeft een jaar bij het CLB gewerkt.

Dr Mathilde Germeijs (UGent 2020) werkt vanaf 1 september 2020 als voltijdse arts mee in de praktijk.

Dr Judith Verlinden werkt vanaf 15 november 2021 voltijds mee in de praktijk.